Kundeservice

+45 31 77 11 19

Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Fri fragt i DK ved beløb over 1000 kr.
Varer total
0 kr.
Fragt
0 kr.

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

Produktinformation:
På aalborgdykkerskole.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til aalborgdykkerskole.dk via blivdykker@aalborgdykkerskole.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Aalborg Dykkerskole accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

 

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på aalborgdykkerskole.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra aalborgdykkerskole.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til aalborgdykkerskole.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og aalborgdykkerskole.dk er først indgået, når aalborgdykkerskole.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra aalborgdykkerskole.dk.

      

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Reklamation:

Reklamation skal ske senest 7 dage efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

aalborgdykkerskole.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links. Disse hjememsider er uden for aalborgdykkerskoles.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

 

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og aalborgdykkerskole.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Aalborg Dykkerskole´s egen beskrivelse.

 

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for aalborgdykkerskole.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

aalborgdykkerskole.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

 

Fortrydelsesret

Meddeler køber aalborgdykkerskole.dk, at køber har fortrudt sit køb senest 14 dage efter levering, tilbagebetaler aalborgdykkerskole.dk det modtagne beløb.
Varen skal retuneres til aalborgdykkerskole.dk senest 14 dage efter reklamationsdagen.
Køber afholder selv udgiften til returforsendelsen.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Aalborg Dykkerskole betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Der er ikke fortrydelsesret på produkter, som er specialfremstillet (produceret efter mål) eller varer der er tage hjem, som ikke normalt ligger i i aalborgdykkerskoles.dk´s sortiment. 

Hjemmesiden www.aalborgdykkerskole.dk drives af firmaet:

Aalborg Dykkerskole
CVR nr: 32169473
TELEFON 31771119
Ridemandsmøllevej 36, Godthåb

9230 Svenstrup
Danmark

 

Forbehold for ændringer:

Aalborg Dykkerskole forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

 

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk
 

Andre kunder har købt

Prøv at dykke 13.10.2021

Prøv at dykke 13.10.2021

349,00 kr.

Prøv at dykke 27.10.2020

Prøv at dykke 27.10.2020

349,00 kr.

Nitrox 40% 9.11.2021

Nitrox 40% 9.11.2021.

1.295,00 kr.

AQUALITE

fleksibel og stilfuld snorkel med fløjelsmat look

125,00 kr.