Kundeservice

+45 31 77 11 19

Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Fri fragt i DK ved beløb over 1000 kr.
Varer total
0 kr.
Fragt
0 kr.

Nordjysk Sportsdykker Klub er hjemmehørende i Hjørring på adressen Vandværksvej 4C. Her råder vi over klublokale incl køkken, samt en garage med værksted.

Klubben har to trailerbaserede RIB samt luftkompressor og udstyr til uddannelse af nye flaskedykkere og snorklere. Herudover benyttes medlemmernes egne både i stor udstrækning. 

Nordjysk Sportsdykker Klub er medlem af Dansk Sportsdykker Forbund, men dykkere med andre certifikater end CMAS er selvfølgelig velkomne. 

Klub- og uddannelsesaften er onsdag, hvor vi mødes i vores hyggelige lokaler, og hvor der udover almindeligt samvær også afholdes arrangementer af forskellige slags - film, foredrag, fester, m.m.

I vinterhalvåret er der undervisning og svømning hver onsdag i dykning med flaske samt snorkling. Efter svømmehallen er det tid til en dykkerplatte ( to pølser m/brød og en sodavand/øl) i klubben.

Vores profil er kvalitet i bred betydning. Vi vil være en ordentlig klub med ordentlige forhold. Dette gælder såvel vores materiel, vores uddannelse, vores ture, og vores indbyrdes forhold.

Se mere på vores hjemmeside www.nordjysk-sportsdykkerklub.dk

 

Andre kunder har købt

NEOPREN OVERTRÆK - "Licence to dive"

Smart neopren-overtræk til din maskestrop.

79,00 kr.

SNORKELHOLDER 8-TAL.

Kraftig silikone snorkelholder.

20,00 kr.

Marea VIP Junior

Super lækkert snorkelsæt til børn.
VÆLG FARVE FOR AT SE BEHOLDNING.

299,00 kr.

ATOMIC

Vores absolut bedst sælgende maske.

498,00 kr.