Kundeservice

+45 31 77 11 19

Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Fri fragt i DK ved beløb over 1000 kr.
Varer total
0 kr.
Fragt
0 kr.

Aalborg Dykkerskole afholder dykkerkurser og uddanner efter PADI´s retningslinjer.
PADI´s uddannelsesorganisation er internationalt anerkendt, så når du har erhvervet dit dykkercertifikat ligger verden åben og venter med nye spændende oplevelser under vandoverfladen.

Aalborg Dykkerskole lægger stor vægt på at hver elev føler sig tryg under hele kurset, har det sjovt, og får nogle spændende oplevelser med hjem.

Aalborg Dykkerskole underviser efter tankegangen: Kvalitet frem for Kvantitet. Derfor er det vigtigt for os at tage os tid til den enkelte elev, Eleven skal hele tiden føle sig tryg og sikker, uanset om vedkommende deltager på et prøvedyk eller et krævende vidergående dykkerkursus. Alle elever skal have have mulighed for at bruge den tid der skal til, for at opfylde de krav der skal til for at erhverve et dykkercertifikat.
Det tager tid at vænne sig til at bevæge sig under vand. Vi uddanner derfor ikke flere elever ad gangen, end vi til enhver tid kan stå 100% inde for kvaliteten og PADI´s standarder. Af samme årsag afholdes alle kurser i små hold, hvor der er rigtig god tid til den enkelte elev.
Alle kurser køres primært af samme instruktør, så instruktøren har mulighed for at vurdere den enkelte elev. Fordelen er at eleven ikke skal forholde sig til flere nye instruktører i løbet af kurset.

Open Water kurset kan påbegyndes fra 10 år (fra 10 til 15 år udstedes særligt junior certifikat)
Det er muligt at starte med at dykke fra 8 år.
Ønsker man af udvide sine muligheder, findes der flere videregående kurser, hvor man lærer mere om specifikke dykkersituationer f.eks. dybdedyk, natdyk, båddyk osv.
Kontakt Aalborg Dykkerskole for info om hvilke undervisning der er muligt i øjeblikket. 

Aalborg Dykkerskole blev grundlagt af Carsten Schultz i 2009 og hed i starten CSmanpower, da Carsten både underviste i dykning og kørte som selvstændig demonstratør.
Demonstratør delen blev dog hurtigt valgt fra og firmaet skiftede navn til Aalborg Dykkerskole med cvr. nr. 32169473

I 2013 udvidede Aalborg Dykkerskole sit uddannelsesprogram med TDI Advanced Nitrox med dekompressions procedure - Her underviser Jan Hartvig som er én af Danmarks mest erfarne tekniske dykkere. Jan har flere tekniske dyk til +100 m og er uddannet på både åbne og lukkede systemer.

I 2014 blev Aalborg Dykkerskole udvidet med fysisk butik på Frederikstorv i centrum af Aalborg og uddannelsesprogrammet blev udvidet yderligere med snorkeldykkerkurser.

I 2015 åbnede webshoppen i forbindelse med en gennemgående renovering af hjemmesiden. Hjemmesiden blev mere strømlinet og brugervenlig, Denne renoveringen gjorde at hjemmesiden og webshoppen i dag fungere bedst muligt på mange forskellige platforme. Alle billeder i webshoppen og på hjemmesiden, tilhører Aalborg Dykkerskole og er dennes ejendom. Billederne må ikke kopieres eller bruges unden forudgående skriftlig aftale med Aalborg Dykkerskole.

I 2018 lukkede butikken på Frederikstorv og vi fokuserer nu primær på kvalitets uddannelse af dykkere. 

I 2020 blev Aalborg Dykkerskole registreret som autoiseret PADI 5 star IDC resort med butiks nr. S-24581

Eventuelle afhentninger af uddannelsesmaterialer eller udstyr, kan ske på Ridemandsmøllevej 36, Godthåb 9230 Svenstrup - EFTER FORUDGÅENDE AFTALE!

Andre kunder har købt

Prøv at dykke 15.9.2021

Prøv at dykke 15.9.2021

349,00 kr.

Atomic & Arisona snorklesæt

Vores bedste maske og snorkel sat sammen som sæt.
Spar penge ved at købe som sæt.

648,00 kr.

PADI OWD hold 6

PADI owd hold 6 2021

4.995,00 kr.

ATOMIC

Vores absolut bedst sælgende maske.

498,00 kr.