Nitrox max 40%

Dyk med Nitrox og fordobbel din bundtid.


Det er typisk lige når man selv er kommet ud af vandet, at de andre får de store oplevelser med hvalhajer, delfiner Mantaray o.s.v.
Du kan nu få endnu længere bundtider med et PADI Nitrox certifikat.

På nitroxkurset lærer du at dykke med iltberiget luft op til 40% (EANX40) Det betyder at du reducere din indåndede mængde af nitrogen. Nitrogen er den inaktivegas, der under dykket sætter sig i kroppen og under opstigning frigives til blodbanen, hvor den kan forårsage trykfaldssyge (dykkersyge)

Ved at dykke med iltberiget luft, mindskes optagelsen af nitrogen i forhold til samme dykkertid på atmosfærisk luft. Dette vil i praksis sige at, du kan udvide din bundtid (dykkertid) med op til over 100% - Hvem vil ikke gerne kunne blive længere tid under overfladen?.

På Kurset gennemgås teorien omkring dykning med iltberiget luft, kroppens reaktion og beregning af forlængede bundtider. Du lærer også at måle iltindholdet i din dykkerflaske.
De ekstra risicisi, der er forbundet med dykning med nitrox, gennemgåes grundigt, så du efterfølgende selv kan analysere din nitroxblanding og planlægge dit dyk sikkert.

Vi gennemgår det praktiske omkring dykkerudstyret og påvirkning af udstyret ved dykning med nitrox.

Kurset er et "tørkursus" og varer 1 aften. Der udføres ikke praktiske dyk under kurset.

Pris kr. 1.295,-
Prisen er inkl. teorimateriale og certificering.

Klik her og se hvornår vi afholder næste kursus: NITROX MAX 40%

OBS Teorimaterialet er på engelsk. Den praktiske del er på dansk.