Rescue Diver

Bliv PADI Rescue Diver og tag ansvar.

På PADI Rescue Diver kurset, udvikler du dig fra at være en dykker med ansvar for dig selv, til at være en dykker, som kan tage ansvar for andre.
Du lærer at analysere situationer og vurdere om de kræver assistance og redning Så kan du handle på det, inden situationen udvikler sig.

DETTE er nok det BEDSTE og mest LÆRERRIGE kursus, du kommer til at tage i din dykkerkarierre.

På et PADI Rescue Diver kursus, vil du, under kontrolerede forhold, blive sat i nogle rednings situationer, som du og din makker skal handle ud fra.

Du vil opleve at det ikke er "bare lige" at hoppe i vandet og dykke, der er nogle punkter man bør overveje grundigt inden du/I hopper i vandet.
Du lærer at reagere korrekt i uheldssituationer samt at skabe overblik over situationen. På kurset lærer du også at læse små signaler fra andre dykkere, så du allerede inden I går i vandet, kan forebygget en potientiel farlig situation. 

Din erfaring fra dette kursus, får dig til at tænke fremad og læse de tegn, som leder hen imod en potieltiel farlig situation. Derved kan du nå at handle i tide, og situationen aldrig udvikler sig til at blive farlig.

Under PADI Rescue Diver kurset, gennemgår vi b.la. reaktionstider. Her vil du opdage, at man måske ikke er helt så hurtig som man troede. Vi prøver i praksis at håndtere og trække en bevistløs dykker, imens du giver kunstigt åndedragt og råber på hjælp! det er ikke så lige til med fuldt udstyr, men med lidt øvelse kan det sagtens lade sig gøre. Vi prøver også at eftersøge en forsvunden dykker, samt meget meget mere.

En PADI Rescue Diver, er anerkendt over hele verden som en seriøs dykker, der tager dykning alvorligt.

Din dykning bliver med GARANTI aldrig det samme igen.

Kurset er opbygget i 3 moduler: Teori, øvelser i svømmehal og øvelser i åbent vand.

Krav til uddannelsen: 
PADI AOWD eller OWD med Navigation Adventure dive.
- Førstehjælpsbevis max 24 mdr. gammelt.

  Kontakt os hvis du ønsker at tage Navigation Adventure dive i forbindelse med dit Rescuediver kursus.

Pris kr. 2.395

inkl. teorimateriale og certificering.
(Har du ikke dit eget udstyr til Rescue diver, kan du leje det af Aalborg Dykkerskole. Pris for komplet sæt i 2 dage kr. 500)